Tiada cinta sepertimu novel. Tiada Sepertimu by Anita Aruszi 2018-07-13

Tiada cinta sepertimu novel Rating: 7,1/10 204 reviews

Tak Ada Cinta Sepertimu

tiada cinta sepertimu novel

Namun, sejarah berulang dalam hidup Athea apabila Azam tidak sanggup memikul beban Athea yang bertambah. Intan pula bersediakah berundur selepas tahu yang hati Kif sudah beralih arah? Dan semenjak itu mereka selalu sangat bertembung dengan keadaan itu. Hal tersebut membuatkan mak Hazran tidak begitu sukakan Athea kerana memperlakukan anaknya sedemikian rupa. Menyedari reaksi lelaki itu, dia segera mengekori arah anak mata Jaherry. Irfan merupakan seorang Chef yang sudah lama menyukai Maisara sejak kecil lagi. Namun, sejarah berulang dalam hidup Athea apabila Azam tidak sanggup memikul beban Athea yang bertambah.

Next

Tiada Sepertimu by Anita Aruszi

tiada cinta sepertimu novel

Hinggakan pd saat genting dan nyawa di hujung tanduk pun, hanya satu nama di bibir Zara, iaitu Zack. Pastinya hasratnya itu dianggap gila oleh Zara dan Kif. Keakraban Hazran dan Athea di gunakan Kamarul untuk memfitnah mereka demi merebut Bella, tunang Hazran. Mungkin hidupnya juga dah tak lama dan hasratnya adalah ingin melihat anak tunggalnya berkahwin. Tak tahu apa lagi kelebihan Kif di mata mamanya itu.

Next

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu lakonan Syafiq Kyle dan Zahirah Macwilson

tiada cinta sepertimu novel

Kelihatan Qaleef dan Qayyum sangat gembira apabila Hazran sering datang ke rumah mereka. Zackry ketawa kosong dengan gelagatnya petang itu. Sinopsis Tak Ada Cinta Sepertimu Permulaan hubungan Athea dan Hazran tidak pernah aman. Misi pertamanya setelah dibebaskan ialah mencari Naufal, tapi yang ditemukan ialah Tengku Filman, lelaki yang punya segala-galanya. Tapi leteran Encik Hasyim pula meleret-leret sehingga ke bulan-bulan berikutnya. Dia pernah jadi escort boy demi utk membantu masalah kewangan sahabatnya.

Next

Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 13 Hingga 15

tiada cinta sepertimu novel

Namun, setelah dua kali dikecewakan, hati Athea sukar untuk menerima Hazran. Walaupun hanya dilayan sebagai isteri di hadapan ahli keluarganya sahaja. Dapatkah Medina Izwani membahagikan tugas sebagai seorang pelajar dan seorang isteri dengan sebaiknya? Kamarul yang menaruh hati pada tunang Hazran bernama Bella, telah mengeruhkan keadaan sehingga menjaukan diri Hazran dari Athea dan anak anaknya. Malam ini adalah episod ke 16 drama ini dan merupakan episod akhir Drama Tak Ada Cinta Sepertimu. Perkahwinan dilangsungkan sebagai syarat yang ibunya itu akan menjalani rawatannya. Qayyum kemudian keluar dari rumah untuk ke rumah Hazran dan akhirnya terserempak dengan Hazran di tepi jalan. Zara pula mula rasa sesuatu.

Next

Tak Ada Cinta Sepertimu

tiada cinta sepertimu novel

Apatah lg cemburunya Afiq pd Zack. Yang lebih malang, waktu itu Kif sedang berurusan dengan pihak bank untuk memohon pinjaman. Namun belum sempat dirinya memberitahu kebenaran, Azam telah menelefon Athea dan membocorkan segala rahsianya. Lama-lama Raid yang miring dan hantu itulah yang Naira rindu. Namun kerana Danira, dingin Tengku Filman melebur. Mak Hazran tidak menyalahkan Athea sebaliknya ingin Hazran pulih dan berehat sepenuhnya di kampung.

Next

Tak Ada Cinta Sepertimu Full Episode

tiada cinta sepertimu novel

Dan bila Zara mengetahuinya dia sudah tak senang duduk. Kamarul, boss Bella memang menaruh hati dengan Bella sejak dulu lagi. Tetapi Kif memang lelaki yang cukup memahami. Namun, takdir memang menentukan segalanya. Apatah lagi berkahwin tanpa cinta benar-benar menguji. Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea.

Next

Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 15

tiada cinta sepertimu novel

Walaubagaimanapun Harris bertegas mempertahankan rumahtangga yang dibina. Namun, Smokey jugalah yang merapatkan hubungan mereka. Dalam sempurna Tengku Filman, ada sekeping hati yang tidak pernah sembuh. Perkahwinan dilangsungkan sebagai syarat yang ibunya itu akan menjalani rawatannya. Pelakon Cik Bunga Encik Sombong Amar Baharin, Amyra Rosli, Jasmin Hamid, Sasqia Dahuri, Roy Azman, Sura Sojangi, Farisha Irwayu.

Next

Novel Tak Ada Cinta Sepertimu Bab 1

tiada cinta sepertimu novel

Hatinya mula terpikat dengan tingkah Kif. Lagipun antara syarat supaya restorannya berkembang ialah berkahwin dengan Zara. Drama Tak Ada Cinta Sepertimu ini akan disiarkan bagi menggantikan Drama Lafazkan Kalimah Cintamu yang telah tamat episodnya. Kehadiran Gabriel; anak teman mamanya juga membangkitkan rasa cemburu Kif. Cepat dapatkan naskah ini di pasaran.

Next